About us

Πέντε ξεκινήσαμε, είκοσι πέντε κοντεύουμε. Με γνώμονα -πάντα- την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για την ελευθερία του λόγου. Η παρέα μεγαλώνει. Μαζί της, και η... τρέλα που μας δέρνει! Σας καλούμε να ενισχύσετε αυτή την προσπάθεια. Κανείς δεν θα γίνει πλουσιότερος. Κανείς δεν κυνηγάει τα κλικς. Γουστάρουμε αυτό που κάνουμε και επιθυμούμε να γουστάρετε μαζί μας..

Συντακτική ομάδα Mix This





Nίκος Μάνδαλος (nmandalos@gmail.com): Εμπνευστής του blog Έξω από τα Δόντια. Στόχος του η αληθινή ενημέρωση. Χωρίς παρωπίδες και... ταμπέλες. Συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2012 με ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ με όλη τη σημασία της λέξης και λάτρης των αρχαιολογικών χώρων.








Κώστας Τάτσης (ktatsis23@gmail.com): Ξεκίνησε μαζί με τον... από πάνω να ταλαιπωρεί τη δημοσιογραφία το 2012. Έπειτα από έξι μήνες έγινε αρχισυντάκτης στο αθλητικό τμήμα του Έξω από τα Δόντια, στο οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα, δίνοντας τη δική του... μάχη με την ενημέρωση. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Έκανε έξι μήνες πρακτική στη εφημερίδα SportDay και στο Sportday.gr, ενώ έκανε και μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6. Έχει περάσει επίσης από το Pisina.net, το Rebuke.gr, το Thinkover.gr και την εφημερίδα «Καταναλωτής». Επιπλέον, από τον Δεκέμβρη του 2015 γράφει στο Sportit.gr αλλά και στο Superbasket.gr. Δηλώνει άρρωστος ΠΑΣΟΚος, παρόλο που δεν έχει ιδέα από πολιτική. Το ΤΥΠΕΤικό παρατσούκλι του είναι «καλόκαρδος γίγαντας» και το σχολικό του «τέρας». Είναι ο εκδότης του Mix This, αλλά κατά βάθος ξέρει, πως χωρίς το υπόλοιπο team, δεν θα άνοιγε ούτε περίπτερο. Εκτός από την οικογένειά του, αγαπάει τη φύση, τα ζώα, την κατασκήνωση, τη δικαιοσύνη και την... ευγένεια! Στον ελεύθερό του χρόνο τρώει πολύ (καλά, πάντα τρώει), περπατάει και φωτογραφίζει ό,τι κινείται.



Γιάννης Πρινιόλας (johnpriniolas13@gmail.com): Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει για ποιο λόγο ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Σπουδάζει στο ΑΕΙ του Πειραιά, στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών. Επιστήθιος φίλος του Κώστα Τάτση, πείσθηκε και αυτός να ενισχύσει τον αγώνα που γίνεται. Στόχος του, να δημιουργήσει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, οι οποίοι θα σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Μεγάλες του αγάπες, ο μπασκετικός Παναθηναίκός, το ποδήλατο -το οποίο δεν μπορεί να το εξασκήσει αυτή τη στιγμή,  γιατί σακατεύτηκε στο μπάσκετ- και η οικογένειά του.





Μαρία Κρουστάλη (maria.kroustali@yahoo.com): Όταν πρωτοείδε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να σηκώνει το Κύπελλο Ευρώπης το 2004, κατάλαβε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Το 2013 έκανε το πρώτο βήμα, όταν πέρασε στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Συγχρόνως με το πανεπιστήμιο πραγματοποίησε σπουδές και στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Έκανε την πρακτική της στο ΣΠΟΡ FM 94,6. Τώρα, κάνει τα... κόλπα της στο Mix This, κάνοντας τρόπο ζωής αυτή την πρόκληση, την τρέλα, τη μαγεία. Ναι, ναι τη δημοσιογραφία.





Δαβίδ Πάλλης (pallis72011@hotmail.com): Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τον έκανε να παρακολουθεί ανελλιπώς ποδόσφαιρο. Αργότερα, όταν μεγάλωσε, έβαλε και τα άλλα αθλήματα στη ζωή του και νιώθει πολύ περήφανος γι' αυτό. Είναι θερμοϋδραυλικός και συντηρητής εγκαταστάσεων, απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αγαpάει την αλήθεια και αυτή μεταδίδει μέσω του Mix This και του Έξω από τα Δόντια. Θεωρεί τον εαυτό του... μετρ στο στοίχημα και έχει σαν μότο τη φράση «κουβά, κουβά, ποτέ ξανά»!






Κώστας Κουτσαυλής (anteperoukavina13@hotmail.com): Με τον Ρούι Κόστα έχουν ενα κοινό... την ίδια ημερομηνία γέννησης (29/3) αλλα κατα τ' άλλα ο Κώστας Κουτσαυλής το πήρε πρέφα νωρίς και δεν ασχολήθηκε ποτέ πρακτικά με το τόπι. Με τα χρόνια, ψήλωνε και την βρήκε περισσότερο στο μπάσκετ αλλά το πρακτικό πρόβλημα της κοιλιάς του δεν του επέτρεπε να γίνει ο νέος Αντώνης Φώτσης. Όπως και να 'χει, στη δημοσιογραφία βρήκε το λιμάνι του γιατί μπορείς να τρως και να είσαι καλός παράλληλα. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τρία πράγματα, τον Φίλιππο Συρίγο, τον Νότη Σφακιανάκη και τα πολιτικά του πιστεύω. Θα τον βρείτε εκτός από εδώ και στο panathinaikos24.gr, ενώ αν θέλετε συνάντηση face to face απλά υποσχεθείτε του καφέ, θα λυγίσει...




Σοφοκλής Λινάρδος (sofoklis_lin94@hotmail.com): Ο Σοφοκλής Λινάρδος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Υπολογιστές και Τηλεπικοινωνίες. Ο πατέρας του τον έκανε να ΑΕΚ από μικρό και από τότε ασχολείται σταθερά με όλα τα τμήματα της ομάδας και γενικότερα με όλα τα αθλητικά γεγονότα. Τον λένε  Χουάν Κάρλος Ναβάρο γιατί όποτε παίζει μπάσκετ δοκιμάζει μπομπίτες με αποτέλεσμα να ψάχνουν την μπάλα πίσω απο το τάμπλο. Γράφει γιατί νομίζει ότι έχει fanclub και δεν θέλει να τους στερήσει την ευκαιρία να δουν τι σκέφτεται.





Βασίλης Ψυλλάς (info@cvd.gr): Γεννήθηκε στα τέλη της «cult» δεκαετίας του ‘80. Λέει ότι τελείωσε το τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και  τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Εδώ και μια δεκαετία περίπου... πρήζει φίλους, γνωστούς και παιδιά υποστηρίζοντας πως είναι «φιλόλογος, ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός» και πως δεν πρέπει να του στερούν κανένα από τους τρεις «τίτλους». Θα αναρωτιέσαι τι ρόλο βαράει σε ένα τέτοιο site; Ας μην είχε φίλο τον εκδότη και θα σου ‘λεγα εγώ! Ωστόσο κάτι θα ‘χει κατά νου. Μιλάει συνέχεια για ένα «Corpus.Vox.Drama.» και κάτι άλλα... λατινικά. Ποιος ξέρει; Θα δούμε...





Ανδριάνα Βούτου (andriana.voutou@hotmail.com): Η Ανδριάνα Βούτου, δεν θέλει να μιλάει για... κείνη, αλλά ας όψεται. Ήταν το παιδί που ήθελε να γίνει... τα πάντα. Αστροναύτης, σκουπιδιάρης, γιατρός, πόρνη (ήμουν 6 ετών, δεν ήξερα), συγγραφέας. Τελικά κάπως προέκυψε η γαλλική φιλολογία. Γνώρισε το μπάσκετ «τρώγοντας» μια μπάλα στο κεφάλι της στα 12 και το «ερωτεύτηκε». Έτσι, ήρθε και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Μιλάει ισπανική γλώσσα, αλλά και νοηματική! Τη μεν γιατί ο άντρας της ζωής της σίγουρα θα χει μια εξωτική καταγωγή, τη δε γιατί η ακοή της την εγκαταλείπει δειλά-δειλά. Έχει πράσινα μάτια, «προς θεού όχι μπλε» και αν της προσφέρεις σοκολάτα κερδίζεις αγκαλιά!



Μυρτώ Μουζάκη (myrtomzk96@gmail.com): Γεννήθηκε το 1996 από γονείς δημοσιογράφους, οπότε είχε από μικρή το μικρόβιο. Της αρέσει η δημοσιογραφία γιατί μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και γνωρίζει κόσμο, αλλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια του αθλητικού. Είναι φοιτήτρια πολιτικών επιστημών και αφού γράφει σε 2-3 σάιτ αυτοπροσδιορίζεται ως «άνεργη δημοσιογράφος» Όνειρό της να κάνει πολιτικές αναλύσεις, αλλά εδώ βρέθηκε... παρά τη θέλησή της. Η ίδια με χαρακτηριστική γυναικεία εκδικητικότητα δηλώνει: «Στο Μix This με έφεραν ο Τάτσης και ο Κουτσαυλής και δε με αφήνουν να φύγω, οπότε κι εγώ θα γράφω Ο,ΤΙ θέλω.». Θα την υποστείτε.



Νάντια Ρούμπου (nantiaroumpou@yahoo.gr): Η Κωνσταντίνα-Μαρία Ρούμπου, κατά κόσμον Νάντια Ρούμπου, είναι γεννημένη Μάιο, που προτιμά να αποκαλεί Μάη γιατί της θυμίζει...τον εργατικό. Οι φίλοι της όταν δεν την αποκαλούν τσιλιβήθρα ή κάτι αντίστοιχο λόγω του μεγέθους της, την αποκαλούν ήρεμη δύναμη. Σπουδάζει δημοσιογραφία, ενώ στη βιβλιοθήκη της θα βρεις ποίηση και πολιτική. Γράφει κοινωνικά και πολιτική, και συχνά στοχάζεται για την μεταξύ τους σχέση-απόσταση.



Κωνσταντίνος Μανδρέκας (mandrekas1991@yahoo.gr): Ο Κωνσταντίνος Μανδρέκας, ή «Κωστάρας», όπως τον φωνάζει το... αφεντικό, γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και απ’ τα οκτώ του χρόνια μένει μόνιμα στην Ιτέα Φωκίδος. Σπούδασε Ιστορία στην Κέρκυρα και το Ιόνιο πανεπιστήμιο. Τώρα, σπουδάζει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, θέλοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Από τότε που ήταν μικρός του άρεσαν παρά πολύ τα αθλητικά. Έχει πάθος με τον Ολυμπιακό, τα μηχανοκίνητα, τον υγρό στίβο, τους αληθινούς πρωταγωνιστές και... τις ωραίες αθλήτριες! Θέλει κι ελπίζει πως μέσα από αυτήν την παρέα θα αποκομίσει θετικά στοιχειά.



Ζέτα Κατσίκα (zetaka89@gmail.com): Η Ζέτα Κατσίκα (Ζωγραφιά τη βάφτισαν αλλά το χρησιμοποιεί σε άλλο site…) είναι άλλο ένα «φυντάνι» του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και μάλιστα αριστούχος (όχι παίζουμε…)! Πτυχιούχος και της Ελληνικής Φιλολογίας της αρέσει να γράφει για όλα όσα βλέπει, ακούει και αισθάνεται. Η Ζέτα γράφει στο Sportotal.gr κάνοντας πράξη το όνειρό της. Στο Mix This ήρθε γιατί της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό ο Κώστας Τάτσης, ενώ παράλληλα ο Κώστας Κουτσαυλής έβραζε αυγουλάκια… Εκείνη για να γλιτώσει τη ζωή της, έκανε την καρδιά της πέτρα, είπε το «ναι» και μπήκε στην πολύ «ευχάριστη» παρέα! Αν και λατρεύει τα αθλητικά στο Mix This θα δοκιμάσει τις αντοχές της (και τα νεύρα μας) και σε θέματα διαφορετικά, βγαλμένα από τη ζωή…



Κώστας Σορόπουλος (soropas2@gmail.com): Αυτός ο κοντός, ευρηματικός κάπου-κάπου, Χαλκιδαίος είδε φως και μπήκε. Δεν θα μπορούσε παρά να γράφει για κινηματογράφο, ταινίες και σειρές, γιατί είναι από αυτά τα τυπάκια που σκας μύτη πρώτη φορά για καφέ σπίτι και θα βρει –πως στο διάολο– τρόπο να σε κάτσει για ταινία. Για το πρώτο του άρθρο λέει πως φταίει ο Tarantino και οι ταινίες του. Είναι κατακριτέος γιατί δεν βλέπει Game of Thrones και ισχυρίζεται ότι παίζει και μπάσο, αν και η μάνα του πάντα του έλεγε να χρησιμοποιήσει τις χορδές για να αντικαταστήσει τα σχοινιά για να απλώνει τα ρούχα. Ίσως γι’ αυτό να έχει μια μανία με τα soundtracks για ήχους κλήσης στο κινητό. Συχνά πυκνά απειλεί ότι θα ξαναγυρίσει ταινία που το έχει κάνει ήδη μια φορά. Εν τέλει και αυτός εδώ.




Μπάμπης Λάμπρου (babis_lamprou@hotmail.com): Ήταν ένα συννεφιασμένο, με ηλιοφάνεια και λίγη ψιχάλα, πρωινό Τετάρτης, κάποια περασμένη δεκαετία, όταν ο Χαραλάμπης (δεν έρχομαι να με παντρέψετε και όποιος δεν ξέρει το τραγούδι, καλά κάνει) αποφάσισε να γίνει δημοσιόγραφος (έτσι τονίζεται). Η υποκρισία αυτού του ντουνιά και ο τρόπος που με τον οποίον μεταφέρονταν τα γεγονότα τον ενοχλούσαν. Καμία σχέση. Μικρός ήταν ένας κολλημένος ποδοσφαιρομπασκετόφιλος, που διάβαζε αθλητικές εφημερίδες και άκουγε αθλητικό ραδιόφωνο, όταν οι άλλοι έπαιρναν τις αγαπητικές τους πήγαιναν για πάστα φλώρα δίπλα από τα βασιλικά ανάκτορα στο Σύνταγμα. Ή τουλάχιστον αυτό νόμιζε ότι έκαναν. Έχει περάσει από το μεγάλο σχολείο της εβδομαδιαίας εφημερίδας και σάιτ «Η Άποψη του Σαββατοκύριακου», έμαθε πολλά και είχε την ευκαιρία να γράφει ελεύθερα, που τόσο του αρέσει, στο rebuke.gr, που αργότερα έγινε thinkover.gr και μέχρι τα μέσα του 2016 ταλαιπωρούσε τους μπασκετικούς αναγνώστες του sportit.gr. Πάντως δημοσιόγραφος δεν έχει γίνει ακόμη. Ελπίζει να τα καταφέρει, μικρός είναι ακόμη (ούτε 27) και από αυτή εδώ τη γωνιά θα συνεχίσει να ακονίζει την πένα του, να γυαλίζει το πληκτρολόγιό του και να (μην) αποφεύγει τα κλισέ.  Επίσης, εύχεται να είναι η τελευταία φορά που μιλάει για τον εαυτό του στον γ’ ενικό (ποιος νομίζει ότι είναι;), αλλά όχι η τελευταία που τον αφήνουν να πλατειάσει.


Χρήστος Βαρδάτσικος (xvardos@gmail.com): Όντας από 10 χρονών αγκαλιά με μια εφημερίδα (αθλητική κατά προτίμηση) και έχοντας τη δυστυχία της παντελούς έλλειψης ταλέντου σε οποιοδήποτε άθλημα, το γράψιμο ήταν η μόνη διέξοδος. Μεγάλωσε στα ευρύτερα περίχωρα της Λάρισας -στη μέση του πουθενά- και σαν έφηβος έπαιξε ποδόσφαιρο ως ακραίος αμυντικός στη θρυλική Δόξα Καρύτσας, όπου έφαγε ατελείωτο πάγκο (και δίκαια). Από τότε, δεν παρουσίασε καμιά βελτίωση. Συνεχίζει να παρακολουθεί αθλητικά σε κάθε λεπτό ελεύθερου χρόνου, να έχει ως μοναδικό προσόν την αντικειμενικότητα και να θαυμάζει την ευρηματικότητα του ελληνικού πνεύματος, που αποτυπώνεται ιδανικά στα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική Σουπερλίγκα. Προσεύχεται καθημερινά η Ελλάδα να γίνει η Ελβετία του νότου και η αγαπημένη του Ρεάλ να παίρνει κάθε χρόνο έξι τίτλους.



Ιωάννα Τάτση (jo.tatsi@gmail.com): Είναι απόφοιτος του τμήματος φωτογραφίας του ΙΕΚ Intergraphics. Αγαπάει όσο τίποτε άλλο τη φωτογραφία. Στο "Mix This" υλοποιεί την αγάπη και την τρέλα της! Παράλληλα, στηρίζει την προσπάθεια του αρχισυντάκτη (ο οποίος είναι -εντελώς τυχαία ας πούμε- αδερφός της) γιατί της είχε ζαλίσει τον... έρωτα, εδώ και κάμποσους μήνες!







Μαρίνα Σταθοπούλου (maarinastath@outlook.com): Με ένα βιβλίο στο χέρι την έβγαλαν από την κοιλιά της μάνας της! Λατρεύει τη λογοτεχνία κι έχει αποπειραθεί πολλές φορές να γράψει κάποιο μυθιστόρημα. Όμως, δυστυχώς, χωρίς επιτυχία. Σπουδάζει Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κι ασχολείται με τη ζωγραφική ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα τη δεχτούν στη Σχολή Καλών Τεχνών. Στο... καράβι του Mix This μπήκε γιατί αγαπάει το γράψιμο και λόγω των ασφυκτικών πιέσεων της κυρίας Μουζάκη! Λατρεύει την αντιφατικότητα της Αθήνας, όπως για παράδειγμα το αρχαίο της στοιχείο μέσα στο... νέο και τη φτώχεια δίπλα στην πολυτέλεια. Πεθαίνει για σοκολάτες και στιφάδο το οποίο έχει υποσχεθεί να... μαγειρέψει στον αρχισυντάκτη της, που δεν το χει δοκιμάσει ποτέ!



Ελένη Ριζάκη (hrizaki@yahoo.gr): Η μικρή Ελένη, βέρα Αθηναία, στα 15 της αποφάσισε να γίνει δημοσιογράφος και πρώτη της δουλειά ήταν να φτιάξει το προσωπικό της blog Helen's Opinion(ζει ακόμα με προσπάθεια, περίσσια αγάπη αλλά κι ενοχές επειδή μερικές φορές είναι παραμελημμένο). Στα 18 της, η μεγάλη πια Ελένη, πέρασε στην Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε σεμινάρια δημοσιογραφίας, γνώρισε κάτι φοιτητές από το ΟΠΑ κι έγινε για ένα χρόνο web tv περσόνα στα DMSTMedia τους όπου μιλούσε για μία από τις αγάπες της: το σινεμά. Έκανε ένα διαλειμματάκι 2 χρόνια, αλλά επειδή μικρόβιο είναι αυτό και δε φεύγει, σήμερα βρίσκεται στην ομάδα του Mix This, μυημένη με συνοπτικές διαδικασίες από το συνάδελφο, συγκάτοικο, συμφοιφητητή (και πολλά άλλα συν) Κώστα Σορόπουλο. Οι υπόλοιπες αγάπες της Ελένης (μικρής και μεγάλης) είναι ο Leonardo DiCaprio, τα βιβλία, το θέατρο, τα αγαπημένα της τραγούδια κι η πολιτική.



Γιώργος Κόλλιας (joekollias93@gmail.com):  Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος. Ερωτευμένος από μικρός με τη «στρογγυλή θεά» αποφάσισε να γίνει ποδοσφαιριστής. Η δημοσιογραφία προέκυψε στη ζωή του καθώς δεν ήθελε να μείνει ντουβάρι-ποδοσφαιριστής. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Ήρθε στην παρέα του Mix This ως απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Γιατί; Γιατί έτσι!  Μεγάλη του αγάπη είναι το ραδιόφωνο ενώ λατρεύει την έντεχνη μουσική. Μότο  ζωής; “Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό”. 





Βασίλης Καραμπούλας (vasileioskaraboulas@yahoo.co.uk): Ο Βασίλης Καραμπούλας (Facebook: Vasileios Karaboulas) γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο,  το 1981. Πρόλαβε την απουσία τεχνολογίας στην ζωή του, την ανεμελιά, τα παιχνίδια στην αλάνα, τα παγωτά φρου-φρου, lucky cup και ροζ πάνθηρα . Το Sega MasterSystemII, και το Nitendo, και τους υπολογιστές  Ίκαρος. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Birmingham (1999-2003), και είχε εξέχουσα επαγγελματική καριέρα έκτοτε, αυστηρά πάνω στις σπουδές του: λαϊκή αγορά, security, πόρτες, δουλειές γραφείου, χαμάλης και βενζινάδικα.  Βάλθηκε να υπερ-αναπληρώσει τα κόμπλεξ του με γυμναστική, διάβασμα και πολεμικές τέχνες. Φήμες λένε πως η εμμονή του είναι να γίνει ένας «Σύγχρονος  Αναγγενησιακός Άνθρωπος». Και έχει αυταπάτες πως χειρίζεται γνωσιολογικά τα πεδία της: θεολογίας, ιστορίας,  πολιτικών επιστημών, διοίκησης επιχειρήσεων, οικολογίας, αθλητισμού, λογοτεχνίας (+ ροζ λογοτεχνίας και ιστορίας της λογοτεχνίας), αποκρυφισμού, κοινωνιολογίας, bushido, στρατηγικής και στρατιωτικών θεμάτων, γλωσσολογίας, νευροψυχολογίας, βιοηθικής και φιλοσοφίας, εγκληματολογίας, ιστορία της τέχνης. Ορισμένα μάλιστα πεδία που ούτε καν έχει αγγίξει, όπως η ιστορία της Τέχνης, υπολογίζει και πάλι πως είναι ο καλύτερος. Κανένας νοήμων άνθρωπος στην πραγματικότητα δεν θα όφειλε να τον παίρνει στα σοβαρά, και θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως είναι ένας τρελός και μισός, ωστόσο κοινωνικός τρελός.  Εμφανίζεται εδώ μετά από  κάποια αναγνωστική επιτυχία σε βιωματικά ροζ αρθρογραφήματα, και σε προτροπές από funs του να γράψει ευρύτερα και οργανωμένα  τις αμπελοφιλοσοφίες που συνηθίζει να ποστάρει στο fb.  Κατά τ’ άλλα, βρίσκεται σε διαρκή προσπάθεια να «δαμάσει» την γλώσσα του, να εκλειάνει τον λόγο του ώστε να μπορεί να διαβάζεται, και να μην χρησιμοποιεί κακές λέξεις που χρίουν πιπεριού στο στόμα του.



Γιώργος Κονδύλης (scorps71@hotmail.com): Ο Γιώργος Κονδύλης γεννήθηκε ένα κρύο Σάββατο το Δεκέμβριο του 1994, αλλά του αρέσει η ζέστη. Δεν άργησε και πολύ να καταλάβει τι θέλει να γίνει αφού το ποδόσφαιρο του είχε κάνει μάγια. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, όπου και γνώρισε τον Κώστα Τάτση και δέσανε αμέσως όπως η... μαρμελάδα με το βούτυρο. Λατρεύει το αγγλικό ποδόσφαιρο και έχει αδυναμία στην αγγλική γλώσσα. Σαν γνήσιο «μέταλλο», το πρωί κοπανιέται με Pantera, αλλά το βράδυ χαλαρώνει με ποιητικές συλλογές του Κώστα Πρέκα. Όταν δεν κρατάει «πένα» κρατάει… στέκα στο αγαπημένο του μαγαζί. Άμα δεν έχει πιεί καφέ, μίλα του για τον Ρονάλντο (όχι τον κανονικό) και θα ανοίξει το μάτι του. Και το κεφάλι σου.



Πέτρος Τσίγκλας (peterman.13@hotmail.com): Ο Πέτρος Τσίγκλας γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1992, ανήμερα του Σταυρού, γι’ αυτό και από τότε τον «σταυρώνει» τον στοίχημα. Σπούδασε στο Κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ, εργάστηκε για ένα φεγγάρι στο superbasket.gr και πλέον είναι G.M. (Game Master) σε εταιρεία παιχνιδιών απόδρασης. Η δική του απόδραση, ωστόσο, από την «φυλακή» (ελέω Λατινικής Αμερικής) αργεί ακόμα. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει στοίχημα ή τζογάρει ή ρίχνει κανένα δελτιάκι, να περάσει η ώρα. Μοιράζεται δύο κοινά με τους Κώστηδες του Mix This, αυτό της αγάπης προς το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το καλό, το ορθόδοξο) και της λατρείας στον ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ Νότη Σφακιανάκη. Έγινε φίλαθλος του Παναθηναϊκού περίπου στα έξι του, για να τον αφήνει ο ξάδερφος του να παίζει με το Playstation. Βέβαια ούτε από μόνος του ξέρει να διαλέγει σωστά, καθώς το 1999 έγινε Γιουνάιτεντ, λίγο πιο μετά Άιβερσον και τώρα ΛεΜπρον.



Κων/νος Δέδες (konosdedes@gmail.com): Συνοδοιπόρος του Κώστα Τάτση στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Ψάχνει τον λόγο ύπαρξής του διαβάζοντας βιβλία και γκρινιάζοντας για τον Βενγκέρ. Αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος. “Live, travel, adventure, bless, and don't be sorry”, είπε ο J.Kerouac και εκείνος ακόμα προσπαθεί να το εμπεδώσει.






Σωκράτης Μπάκας (socratakoc@hotmail.gr): Θα μπορούσε να είναι άνετα η μετενσάρκωση του Μανώλη Αγγελόπουλου στην δεκαετία του 2000 και να ανοίγει το πρόγραμμα σε μαγαζί με βαριά λαϊκά τραγούδια. Έλα όμως που η ζωή δεν τα έφερε έτσι και η ενασχόληση του με τα αθλητικά, αλλά και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ το 2015 ήταν μονόδρομος για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Πως ήρθε στο Mix This; Πολύ απλά γουστάρει τους τρελούς και αυτούς που το λέει η ψυχούλα τους για να φτιάξουν κάτι όμορφο και ωραίο. Τώρα για το τι θα σας μιλά στο Mix This, αυτό εξαρτάται από την ψυχοσύνθεση του, μιας και είναι αγύριστο κεφάλι και απρόβλεπτος… Επίσης δεν γουστάρει τους ψεύτες και τους δειλούς,  οπότε αν θέλετε να τα πάμε καλά βάλτε μυαλό κύριοι αναγνώστες και θα τα λέμε ωραία και σταράτα από εδώ και πέρα… 

Αρθρογράφος: Unknown