Το Χολιγουντ κατα του Ντοναλντ Τραμπ (vid)

Ο σκηνοθέτης των «Avengers» Joss Whedon επιστράτευσε μία σειρά από celebrities και διάσημους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, σε μία προσπάθεια να πείσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους για τη σημασία των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.


Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το πρώτο της καμπάνιας «Save the Day», 27 διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Neil Patrick Harris, Jesse Williams, Julianne Moore και James Franco, προσπαθούν να πείσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους για τη σημασία της ψήφου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η καμπάνια «Save the Day» αποτελεί μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, με τον Whedon μάλιστα να έχει συνεισφέρει περίπου 1 εκατ. δολάρια στον αγώνα της πρώην υπουργού Εξωτερικών για το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Και παρότι στο βίντεο δεν κατονομάζεται ούτε η Κλίντον, ούτε ο Τραμπ, οι προθέσεις των πρωταγωνιστών του είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες μέσα από διάφορες φράσεις όπως: «θέλουμε στα αλήθεια να εμπιστευτούμε τα πυρηνικά μας όπλα σε έναν άνθρωπο που η χαρακτηριστική του κίνηση είναι ο πυροβολισμός με τα χέρια;» ή ακόμη και αναφορές σε έναν «ρατσιστή δειλό που μπορεί να αλλάξει μια για πάντα την υφή της κοινωνίας μας».

Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές του βίντεο υπόσχονται, χάριν αστεϊσμού, στους Αμερικανούς ψηφοφόρους πως αν πράξουν το καθήκον τους στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου τότε ο Mark Ruffalo θα έχει μία γυμνή σκηνή στην επόμενη ταινία του.



ΠΗΓΗ: Lifo

Αρθρογράφος: Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου