Παμε σινεμα;

Η ζέστη έχει χτυπήσει «κόκκινα». Η πρώτη επιλογή είναι να καθίσουμε σπίτι. Ο Κώστας Σορόπουλος έχει την εναλλακτική. Πάρτε την παρέα, πάμε κινηματογράφο. Κυριακή και ταινία. 


Η αλήθεια είναι πως η ζέστη παραμένει, παρά τις προβλέψεις για πτώση της θερμοκρασίας. Με τα air conditions να δουλεύουν στο τέρμα, οι επιλογές είναι περιορισμένες, αν δεν θέλει κανείς να «λιώσει». Μια καλή επιλογή εξόδου είναι ο κινηματογράφος, με τις ταινίες δε που παίζουν να «αξίζουν τα λεφτά τους» και να ικανοποιούν όλα τα γούστα.


ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ


Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν.  Ποτέ δεν το είχαν βάλει πραγματικά κάτω αυτοί οι «διαβολεμένοι» εξωγήινοι. Το επόμενο επικό κεφάλαιο σε μια επική περιπέτεια υπεράσπισης της Γης από την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή έχει καταφθάσει. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που άφησαν πίσω τους την προηγούμενη φορά που έκαναν την επίσκεψη τους στη Γη, όλα τα έθνη του πλανήτη, προετοιμάζουν τις άμυνες τους, απέναντι στην νέα απειλή.  Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο με πριν. Κανείς, πέρα μόνο μερικών ευφυών και γενναίων ανθρώπων, δεν μπορεί να φανταστεί το μέγεθος αυτού που έρχεται. Η ώρα της σωτηρίας από την απόλυτη καταστροφή βρίσκεται προ των πυλών.


WARCRAFT: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ


Η πατρίδα των όρκ αργοπεθαίνει. Η ώρα να ψάξουν για τη γη της επαγγελίας έχει φτάσει. Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ είναι ο στόχος. Ο Γκουλαντάν θα ανοίξει την πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, και οι δυο στρατοί θα παλέψουν ενάντια στην εξαφάνιση. Η αρχή μιας επικής ιστορίας δύναμης και θυσίας είναι γεγονός. Ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα. Οι ήρωες – εκατέρωθεν – θα καθορίσουν ξανά την έκβαση της Ιστορίας.


ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2


Η επιστροφή των ερευνητών Εντ και Λορέιν Γουόρεν είναι γεγονός. Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων θα επιστρέψουν στην μεγάλη οθόνη, με μια νέα τρομακτική υπόθεση που καλούνται να επιλύσουν. Μετά την νίκη τους απέναντι στη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικογένεια, έχει έρθει η ώρα να επιλύσουν το μεταφυσικό μυστήριο στην ολότητα του.


ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2


Μόλις ένα χρόνο μετά, οι «μάγοι» που κέρδισαν το κοινό με τα μαγικά του κόλπα, αλλά και ντρόπιασαν το FBI, επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια. Οι νέοι «Ρομπέν των Δασών», έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άντρας που βρίσκεται πίσω από τα κόλπα τους, αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν την πιο απίθανη ληστεία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ένα κόλπο, που θα αποκαλύψει τον εγκέφαλο της πλεκτάνης και θα καθαρίσει το όνομα τους, είναι ο μόνος άσσος στο μανίκι, για τη Συμμορία των Μάγων. Θα τα καταφέρουν;


Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


Ο Lewis Carroll το έκανε βιβλίο. Ο Τζέιμς Μπόμπιν έδωσε τα σκηνοθετικά του φόντα για να έρθει η «Αλίκη» ξανά στη μεγάλη οθόνη. Η μικρή ηρωίδα επιστρέφει, από ακριβώς εκεί που την αφήσαμε την τελευταία φορά στη Χώρα των Θαυμάτων.  Θα γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα ταξιδιού, αυτή τη φορά μέσα από τον Καθρέφτη.  Η «μικρή» μας θα μεταφερθεί για μια ακόμα φορά σε μια άλλη διάσταση, όπου θα συναντήσει καινούργιους αλλά και ήδη γνώριμους χαρακτήρες. Η περιπέτεια ξεκινά, με νέους φίλους αλλά και νέους εχρθούς, που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες, με στόχο να την εγκλωβίσουν σε ένα – άπειρο χωροχρονικά – εναλλακτικό σύμπαν, για πάντα. 

Αρθρογράφος: Κώστας Σορόπουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου